Gezocht: ambitieuze, maar niet fitte vrouw

Verlang jij naar...

een moment dat je niet meer hoeft te zoeken naar een passend en succesvol dieet? Dat je met voldoende energie de dag mag beginnen zonder ‘s avonds uitgeblust op de te hoeven ploffen? Weer leuke dingen kan gaan ondernemen? Je passie en ambities weer kan gaan oppakken?

Maar je weet niet hoe

 • je meer energie moet opbouwen wat blijvend is
 • je af moet rekenen met die hoofd- en spierpijn
 • je er voor moet zorgen dat je geen vreetbuien meer krijgt
 • je af kan vallen zonder dieet
 • je moet leren wat jou zo enorm belast zodat je niet fit bent
 • je jouw lichaam in balans krijgt zodat ze goed kan functioneren
 • je moet voeden ipv vullen

Ik ga je helpen zonder streng dieet oid
Hier heb je de rest van je leven profijt van

Je kan je vanaf nu weer inschrijven voor het fit-traject.
Let op: er is beperkt plaats.

Ik kijk verder dan jouw klachten en ga opzoek naar de wortel van het probleem

Voor wie geschikt?

Je kunt het weg zetten met steeds de excuses dat het binnenkort, volgend jaar of als de kinderen wat groter zijn allemaal wel beter zal gaan. Maar wat als ik zeg dat de kans klein is dat het anders gaat worden? De kans is groter dat je er nog slechter voor zult staan, want hoe langer jij wacht des te uitgeputter raakt jouw lichaam. Met gevolg dat jij dus meer achter uit zult gaan. Voor je het weet heb je een burn-out, depressie, lijdt je aan nog meer overgewicht en komen er nog veel meer lichamelijke klachten bij. De vermoeidheid, slapeloze nachten, pijn in het lichaam en de overtollige kilo’s zullen hier zeker niet minder van worden. Wees je er van bewust dat het lichaam best lang kan teren op haar reserves, maar zodra die op zijn kunnen er serieuzere ziektes en klachten ontstaan. Het lichaam gaat te korten creëren.  De benodigde voedingstoffen zijn niet meer toereikend en de organen kunnen haar functies slecht uitvoeren.

Herken jij jezelf in de volgende punten?
Dan kan ik vast wat voor jou gaan betekenen

 • Je hebt last van verschillende lichamelijke ongemakken zoals op deze website wordt vermeld
 • Je bent nu zoekende naar iets wat blijvend resultaat geeft
 • Je bent klaar met aanmodderen en losse flodders schieten
 • Je wil er voor de volle 100% voor gaan
 • Je bent een zelfstandige vrouw die toe is aan meer kwaliteit van leven
 • Je zoekt eerlijke en oprechte begeleiding
 • Je wilt nu echt ontdekken wat jouw lichaam zo belast, omdat ze niet naar behoren kan functioneren
 • Jij begrijpt dat je moet investeren in je gezondheid, omdat als je dit niet doet er niets positiefs zal veranderen

Laat het niet zo ver komen en laat mij jou helpen!

Vrouwen die bij mij komen zien mij vaak als laatste strohalm waar ze zich nog aan vast kunnen klampen. Alle hoop is gevestigd op dit traject, want alles wat ze in de afgelopen jaren hebben geprobeerd heeft hen niets geholpen

Gelukkig is er zeker wat aan te doen. Je moet alleen wel even weten hoe het dan moet en vooral ook waarom. Met mijn expertise help ik jou aan de juiste kennis, want kennis is macht! Macht om weer baas over je eigen lijf te gaan worden

Naast die kennis ga ik opzoek naar waar jouw klachten vandaan komen en zo pak ik die wortel aan, want zonder dit eerst aan te pakken zullen jouw klachten niet of minder goed verdwijnen en zal je zeer snel weer merken dat je terug valt in je oude patroon. Met de ervaringen die ik heb opgedaan kan ik er voor zorgen dat jij je lichaam weer terug krijgt en niet geheel onbelangrijk om er weer vertrouwen in te hebben

Laat mij jou helpen om weer te gaan leven ipv overleven. Het is nu of nooit

Corona

Doordat je niet fit en vitaal bent ben je ook vatbaarder voor alle griepjes, virussen, schimmels en bacteriën. Tijdens de ‘R’ maanden had ik bijna continu last van zwemmerseczeem, pakte elke verkoudheid op en deed ook met elke griepgolf wel mee. Ik was zo moe en uitgeput dat mijn weerstand met het jaar af nam en ik steeds vatbaarder werd.
Nu leven wij in een bijzondere tijd met het virus CORONA. Iedereen zou nu extra op zijn of haar gezondheid moeten letten, maar JIJ als niet fitte vrouw al helemaal!
Zorg er dus voor dat jij jouw weerbaarheid vergroot. Verhoog jouw weerstand en energielevel en je beschermt jezelf zo extra tegen o.a. virussen.

Dit ben ik!

Mijn naam is Barbera Hendriksen en ik ben er van overtuigd dat we baas over ons eigen lijf kunnen gaan worden. Dit door ons zelfgenezende vermogen weer te activeren. Zo kan je weer fit en blij door het leven gaan.

Ik heb in de afgelopen jaren weer zoveel energie gekregen dat ik zelfs weer ben gaan studeren en daarna mijn eigen praktijk heb opgezet. Dat had je mij 10 jaar terug eens moeten vragen. Ik had je hard uitgelachen om het feit dat ik überhaupt nog aan het werk zou komen…

Doordat ik aanspraak heb gemaakt op mijn zelfgenezende vermogen sta ik fitter, blijer, slanker en ook vooral pijnloos in het leven. Ik neem je even mee naar een aantal jaren terug, mijn dieptepunt! Ik had 24/7 stevige hoofdpijn en anders was het wel een migraine. Daarnaast was ik zo extreem vermoeid dat ik de diagnose CVS/ME kreeg. Naast de pijn in mijn hoofd had ik ook last van een continue spierpijn. Met name in de nek. Deze stond zo straks dat geen enkele therapeut het kon laten ontspannen.

Verder was het ook mijn darmenstelsel die niet altijd 100% goed functioneerde. Mijn buik was opgezet, vaak kramp en dunnere ontlasting. Verder transpireerde ik extreem, had geen goede nachtrust meer, ging mijzelf overeten (icm snaaibuien), kon weinig leuke dingen meer ondernemen, sociale contacten werden minder en neigde naar een burn-out. Dit is helaas nog maar een greep uit de waslijst aan klachten, maar geven al wel een goed beeld hoe zwak ik eigenlijk was. Totaal uitgeput, opgebrand en volledig in standje OVERLEVEN.

Dit werd helemaal duidelijk toen ik ook last kreeg van paniek– en hypeventilatieaanvallen. Mijn lichaam kon niet anders meer dan aan deze noodrem te trekken en het laatste signaal af te gaan geven dat het niet goed ging.

Ik weet hoe jij je voelt, omdat dit alles ook mij is overkomen. Daarom ben ik voor jou de juiste persoon om hier verandering in aan te brengen. Ik weet dat het snel (!) anders kan. Daarom wil ik jou helpen je weer energieker te gaan voelen. Met mijn expertise help ik jou te ontdekken hoe je voeding juist kan inzetten. Dit alles zonder dat je hoeft in te leveren op het blijven genieten van eten. Want blijven genieten van eten is bij mij een must! En je wilt natuurlijk ook blijvend resultaat. Samen met mij pak jij jouw gezondheid en levensstijl aan voor de rest van je leven. Daar krijg je geen spijt van! Nee zeker niet, want je zal op merken dat je weer jouw dromen, passie en ambitie kan navolgen. Dat wil jij toch!? Ga er voor. Ik weet dat het kan.

>> Juli 2021 rond ik mijn opleiding tot ademcoach af.

Wat als...

 • je blij uit bed kan komen zonder een zwaar vermoeid gevoel?
 • je aan het einde van de dag nog puf over hebt om te sporten of iets anders leuks te gaan doen?
 • je meer leuke tijd aan jezelf, kan besteden en/of aan je partner en vriend(in)en?
 • je voldoende kilo’s kan verliezen zodat een dieet gevoel
 • je geen hunkering meer hebt naar veel en/of zoet eten
 • je geen snaaibuien of hongergevoel meer hebt
 • je geen pijn meer in je lijf voelt?
 • je geen hoofdpijn meer hebt?
 • je geen last meer hebt van je buik en darmen?
 • je weer een gezellige partner, moeder en vriendin kan zijn
 • je een betere gezondheid bezit en je kan doen wat jij leuk vindt?
 • je weer leuke dingen kan plannen en ambities kan waarmaken
 • je eindelijk je dromen kan gaan naleven, omdat je niet meer wordt tegengehouden door je lichamelijke kwaaltjes

LET OP

De eerste ronde van 2021 zit vol
Geef je op voor eind april 2021

Enkele ervaringen van andere klanten

Ik weet hoe lastig en frustrerend het is als je niet fit bent….

Daarom ben ik de juiste persoon om jou te gaan begeleiden. Ik versta en begrijp jouw hulpvraag. Daarbij snap ik precies welk proces je doormaakt.
Door middel van een uitgebreide anamnese leer ik jou beter kennen en kan ik verbanden en linkjes leggen tussen jouw klachten. Dit zal ons gaan helpen om naar de wortel van jouw probleem te komen.

Samen met jou ga ik er voor zorgen dat jouw lichaam in een betere balans komt en dat we de belastbaarheid er uit gaan halen.

Daarbij zal ik jou alles laten ontdekken wat je nodig hebt om een nieuwe levensstijl aan te leren die haalbaar is voor jou en waarbij je niet hoeft in te leveren op genieten. Niks geen konijntje worden die enkel nog op rauwkost moet gaan leven, want dat is niet haalbaar, niet leuk, niet vol te houden en ook absoluut niet de bedoeling.

Tijdens deze ontdekking leer jij wat gezond voor jou is en hoe jij dit kan gaan vorm geven in jouw dagelijkse leven. Het gaat jouw persoonlijke levensstijl worden.

We hebben 6 maal contact via een beeld-bel call waarin we steeds gaan evalueren hoe jij er voor staat en of de strategie die ik toepas nog steeds functioneel is. Daarnaast hebben we wekelijks een aantal keren app of mail contact. Ik ben op al mijn werkdagen bereikbaar en jij krijgt nog die zelfde dag (vaak nog binnen een uur) een reactie terug

Dit fit-traject is uniek ↠ in haar aanpak ↠  in haar doelen  ↠ in haar aandacht  ↠ in haar expertise en ervaringen  ↠  kortom in haar totale aanbod!

Ben jij toe aan een concrete aanpak? Speciaal gericht op jouw behoefte?

Wat kan je verwachten

Het traject

 • Leert jou wat gezond en goed voor jou is
 • Laat jou inzien waarom jij niet fit bent en wat jij hier aan kan gaan doen
 • Helpt jou te ontdekken en te motiveren om gezond te genieten
 • Stopt jouw aangeleerde ongezonde patronen
 • Geeft jouw energie en maakt jou vitaal
 • Geeft weer nieuwe toekomst perspectieven
 • Gebruikt geen rake shakes, repen of crash-diëten
 • Laat jou lekker en gezond eten
 • Doe jij niet alleen, maar echt hand in hand met Barbera
 • Bevat de 4 periode’s: Ontlast- en ondersteuningsperiode, herstelperiode, stabilisatieperiode en eigen vormgevingsperiode
  De laatste periode helpt jou om goed voor ogen te hebben hoe jij na het traject de rest van je leven vorm kan geven aan wat je geleerd en ontdekt hebt en hoe je dit wilt blijven toepassen op jouw manier. Barbera laat jou pas los als jij zelfstandig door kan gaan.

Deze zomer weer jouw favoriete jurkje aan? En zelfverzekerder zijn over jezelf?

BONUS

 • Gratis 12 maanden toegang tot de Bewust Beter academie
 • Gratis 12 maanden toegang tot het Healthy Reborn programma
 • Gratis welkomstpakket die je niet wilt missen

 

Jouw investering voor ons 12 weken fit-traject

 • Motivatie
 • 100% inzet
 • Betaling van € 775.- per maand of in één keer €2200

☛ Meld je vroegtijdig aan, want er is beperkt plek
☛ Momenteel is er een wachtlijst. Je kan je nu aanmelden voor september 2021

LET OP! WAARSCHUWING!

Je zal spoedig positieve effecten op gaan merken wanneer je start!

Het is het waard

Ik ga jou helpen om weer die fitte vrouw te worden die nu nog op standje overleven staat. Ik ga er alles aan doen om jou weer meer energie, minder (pijn)klachten en een stabiel gewicht te laten ontwikkelen

Ik twijfel of ik het toch zelf nog eens ga proberen

Je bent niet de enige die dat denkt. Wekelijks spreek ik vrouwen die verandering willen, zoekende zijn en tot op heden heeft niets ze geholpen. Ze beginnen steeds zelf weer opnieuw, maar de teleurstelling wordt elke keer pijnlijker. Het is nu tijd om succes te ervaren. Dat geeft kracht en motivatie. Bij het ontdekken van een gezonde levensstijl icm met fit worden komt meer kijken dan even een aantal weken een dieet- menu of voorschriften volgen

Ik ben bang dat het mijn investering niet waard is.

Een goede vraag die ik mij kan voorstellen. Bedenk wel dat als je niets doet of terugkijkt op wat je allemaal al wel geprobeerd hebt, je zo ook niet verder komt. Je blijft in een vicieuze cirkel zitten. Jouw voorgaande powervrouwen hebben allemaal de positieve effecten mogen opmerken en dat heeft ze veel goeds gebracht waar ze geen spijt van hebben gehad. Er werd ook vaak gezegd: ‘ik koop deze maand wel een paar kledingstukken en schoenen minder’ of ‘ik ga een keer niet buiten de deur lunchen en borrelen’. Het is deze investering zeker waard als je ziet hoe jouw leven ten positieve kan veranderen met alle positieve gevolgen nadien.

Als ik opmerk dat ik onverhoopt toch niets voor jou kan betekenen dan stoppen we het traject en zoeken we naar een passende oplossing waar we beide achter staan.
Ik zal altijd eerlijk en oprecht naar jou zijn en geen valse hoop oid geven. Vertrouwen staat hoog bij mij en het coachen.

Hoe kom jij bij de wortel van mijn klachten/probleem?

Door middel van een anamnese (vragenlijst) en een persoonlijke kick-off dag leer ik jou en je lichaam goed kennen. Door strategische stappen te zetten komen we er gauw achter of we de wortel te pakken hebben

Ik wil wel, maar twijfel nog.

Goed dat je een stap wilt maken naar een betere gezondheid. Schrijf voor jezelf de voordelen van een betere gezondheid op en hoe het je leven zal gaan veranderen. Is je twijfel er dan nog? Wanneer jij blijft twijfelen kan jij jezelf nog maar 1 vraag stellen: als ik nu niet in stap, hoe voel ik mij dan over 3 maanden? Is dat beter dan nu? Waarschijnlijk (of eigenlijk weet ik wel zeker) is dat een nee. Als jij echt 0% verbetering hebt na het fit-traject heb ik een niet goed geld terug garantie

Hoe hebben wij tussendoor contact?

6 maal in de 12 weken hebben wij een geplande call staan die we voeren via beeldbellen. Meestal gebeurt dat via Whats-app.
Verder ben ik op mijn werkdagen snel bereikbaar via de app en mail. Ik streef er naar om binnen 2 uur te reageren, maar als dat niet lukt krijg je sowieso nog de zelfde dag antwoord

Waarom duurt het traject 12 weken?

Ik wil dat elke vrouw slaagt in dit proces en dat lukt enkel als we alle hobbels en kuilen weg hebben genomen. Daarbij komt ook een stukje ervaring op doen bij kijken. Je gaat in het dagelijks leven tegen dingen aanlopen en dan is het goed dat je weet hoe je daar dan mee moet omgaan

Waarom zou jij mij wel kunnen helpen?

Ik begrijp dat je al zo veel hebt geprobeerd en dat de hoop enorm verloren is op beterschap. Maar ik ben de ervaringsdeskundige ten top en werk alle dagen met vrouwen die niet fit zijn en hun leven weer terug willen <met succes>

Eenmalige investering

Nooit meer aanmodderen met losse flodders

Starten aan het fit-traject gebeurt op basis van een gratis fit-gesprek vooraf.

Ben jij die ambitieuze vrouw die niet fit is, maar wel energiek in het leven wil staan?

Meld je dan aan en ik nodig jou dan graag uit voor een gratis fit-gesprek om jouw motivatie aan te horen waarom jij die geschikte niet- fitte vrouw bent die er wat aan wil gaan doen.

Ik start namelijk alleen maar met vrouwen waarin ik het vertrouwen heb dat ze volledig gemotiveerd zijn om resultaat te gaan behalen.