Vul hier jouw gegevens in voor een gratis fitgesprek!

Elke maand heb ik plek voor 2 GRATIS fitgesprekken. Daarom kies ik elke maand uit de aanmeldingen 2 vrouwen uit die een gratis fitgesprek van mij krijgen.

Van uitstel komt afstel!

Als vrouw heb je veel taken op je schouders. Je werkt, doet het huishouden, bent misschien wel moeder en partner en probeert nog een beetje een sociaal leven er op na te houden. Dit kost een hoop energie en dat geeft niet wanneer jij jezelf fit voelt. Maar wanneer jij jezelf niet fit voelt is het allemaal een hele opgave.

Meestal doen we veel pogingen om onze gezondheid beter te krijgen. Er worden vele diëten gevolgd en we beginnen allemaal maandag weer. Ook letten we vaak weer een periode wat meer op wat we eten en nemen we ons voor dat het vanaf nu anders zal gaan.

Helaas het resultaat dramatisch. We houden het dieet niet vol, op woensdag vallen we alweer in ons oude patroon en gaat het dus allemaal niet echt anders worden.

Grote kans dat jij ook maar zo wat aangemodderd en het vaak ook weer uitstelt om daadwerkelijk echt iets aan jouw energie level en andere klachten te gaan doen.  En zo ga jij door en veranderd er niets of het wordt zelfs allemaal erger.

Tijd voor een echte aanpak!

Over mij

Ik ben er van overtuigd dat we aanspraak kunnen maken op ons zelfgenezende vermogen. Dit alles zonder ingewikkelde en strenge diëten te moeten volgen. Het ontbreekt ons vaak aan de juiste informatie en kennis om onze doelen tot een slagen te brengen.

Zelf heb ik dit ook mogen ondervinden. Jarenlang was ik extreem moe, sliep slecht en kreeg daardoor zelfs de diagnose CVS/ME. Ik stond op uit bed en verlangde al weer naar de avond om weer terug mijn bed in te kunnen kruipen. Om 4 uur ’s middags was het elke dag echt over en uit. Met enorm veel moeite kookte ik een maaltijd voor het gezin en probeerde ik de kinderen naar bed te krijgen. Nog even een verhaaltje voorlezen voelde echt als een straf.

Helaas was de vermoeidheid niet het enige probleem. Nog vervelender was de 24/7 aanwezige hoofdpijn en/of migraine plus de daarbij aanwezige spierpijn. Vooral in de nek was deze op haar heftigs. Ik ging daarvoor wekelijks naar de fysio, maar dat hielp niet of kort en loste zeker niet het probleem op.

Deze vrouwen voelen zich ook fitter