Is het nu tijd voor meer energie? Yes voel je energiek en zelfverzekerder

Start nu met het Healthy Reborn
En om eindelijk af te rekenen met dat eeuwige gejojo? Zeg gedag tegen
dat futloze gevoel!

En voel je binnen
8 weken vol energie

Baal jij dat het maar niet lukt om
fitter te worden?
Is het nu tijd voor meer energie? Kom uit het standje OVERLEVEN
en ga weer LEVEN!
Schrijf je nu in voor het 21-dagen Healthy Reborn programma en maak een mooie kickstart! Lees meer En om eindelijk af te rekenen met dat eeuwige gejojo?

Gezocht:
die niet-fitte vrouw!

Ben jij...

opgebrand en uitgeblust?

Je bent op zoek naar meer energie!

net iets te zwaar?

Je bent er klaar voor om je favoriete kledingstuk te dragen!

klaar met je hoofdpijn?

Je bent toe aan een ontspannen gevoel zonder pijn!

prikkelbaar met een kort lontje?

Je wilt weer graag die gezellige moeder en partner zijn!

toe aan een goede nachtrust?

Je wilt lekker in- en doorslapen!

jouw eetbuien zat?

Je wilt niet meer steeds zoeken naar en denken aan eten!

altijd al om 16 uur totaal gesloopt?

Je wilt moeiteloos eten koken en je kinderen naar bed brengen!

toe aan meer leuke tijd voor jezelf?

Je wilt weer tijd en energie hebben voor je sociale contacten!

in slechte conditie?

Je wilt graag energie overhouden om te kunnen bewegen en sporten!

Doe jij momenteel super hard je best om gezond te leven en verlang jij naar meer rust, energie en minder klachten?

Om mij heen zie ik vrouwen enorm hard hun best doen. Ze gaan er keer op keer voor de volle 100% voor om die fitte energieke vrouw te worden.

 

Ze verlangen naar hun ware ik. De persoon die ze eigenlijk zijn, maar niet meer voelen.

 

Ondertussen worden ze steeds moedelozer en zakken ze steeds verder die put in.

 

Door de jaren heen heb ik ontdekt dat fit worden helemaal niet lastig of moeilijk hoeft te zijn. Je moet wel weten waar je moet beginnen en waar je precies aan moet gaan werken.

 

De meesten vrouwen hollen maar door en zijn keer op keer streng voor zichzelf. Ze gaan super fanatiek sporten of slaan door in strenge diëten.

 

☛ Is dit haalbaar? Kan je hier de rest van je leven dan op teren?

 

En hoe gaat het nu met je sinds de Corona crisis is uitgebroken? Hoe gaat het eigenlijk echt met je?

 

Ondertussen probeer je alle ballen hoog te houden, dender je door in de trein die maar door blijft gaan en merk je op dat je tegen een bovengrens aan tikt.

 

Je wordt een tikkende tijdbom die elk moment kan knappen.

 

En dan?

 

Dan niks meer. Dan kan je alleen nog maar rusten en ben je ver van jezelf af gegleden.

 

Je bent ver, ver, te ver over je grens gegaan.

 

Misschien voel jij de angst ook wel, hoe nu verder?

 

Net als jij waren er vele andere vrouwen die hebben ervaren dat ze echt wel fit willen worden. Ze zijn klaar met die lichamelijke klachten en vermoeidheid. Deze vrouwen durfden te gaan werken aan zichzelf en transformeerde zichzelf naar die fittere verzie van zichzelf.

 

Hoe? Ze stapte in het Healthy Reborn programma.

 

”Sinds ik het programma heb afgerond voel ik mij echt als herboren. Ik pas de methode wat ik heb geleerd nog aller dagen toe. Zelfs tijdens mijn stressmomenten waar ik normaal afgleed blijf ik standvastiger staan. Ik voel mij zo’n ander mens.” – Heleen G.

Wat als je geen gehoor geeft aan je lichamelijke signalen?

Klinkt het volgende jou bekend?

‘Maandag ga ik er echt voor’
‘Als de kinderen wat ouder zijn, gaat het vast beter’
‘Ik moet gewoon minder eten en volhouden, dan komt het wel goed’
‘Ik ga het toch weer alleen proberen, ik weet zeker dat ik het wel kan’

Je kunt het weg zetten met steeds de excuses dat het binnenkort, volgend jaar of als de kinderen wat groter zijn allemaal wel beter zal gaan. Maar wat als ik zeg dat de kans klein is dat het anders gaat worden? De kans is groter dat je er nog slechter voor zult staan, want hoe langer jij wacht des te uitgeputter raakt jouw lichaam. Met gevolg dat jij dus meer achter uit zult gaan. Voor je het weet heb je een burn-out, depressie, lijd je aan nog meer overgewicht en komen er nog veel meer lichamelijke klachten bij. De vermoeidheid, slapeloze nachten, pijn in het lichaam en de overtollige kilo’s zullen hier zeker niet minder van worden. Wees je er van bewust dat het lichaam best lang kan teren op haar reserves, maar zodra die op zijn kunnen er serieuzere ziektes en klachten ontstaan. Het lichaam gaat te korten creëren.  De benodigde voedingstoffen zijn niet meer toereikend en de organen kunnen hun functies slecht uitvoeren.

Laat het niet zo ver komen en laat mij jou helpen!

Gelukkig kan je jezelf al in enkele dagen fitter laten voelen. Het is niet zo lastig als men vaak denkt, geen pittige detoxen of strenge diëten, maar het kan al met een paar simpele tools. Je moet dus enkel wel even weten hoe het dan moet en vooral ook waarom. Ik geef jou die kennis, want kennis is macht! Macht om weer baas over je eigen lijf te gaan worden. Laat mij jou helpen om weer te gaan leven ipv overleven. Speciaal voor jou heb ik dit programma ontwikkeld. Haalbaar met veel effect!
Het is nu of nooit

Corona

Doordat je niet fit en vitaal bent ben je ook vatbaarder voor alle griepjes, virussen, schimmels en bacteriën. Tijdens de ‘R’ maanden had ik bijna continu last van zwemmerseczeem, pakte elke verkoudheid op en deed ook met elke griepgolf wel mee. Ik was zo moe en uitgeput dat mijn weerstand met het jaar af nam en ik steeds vatbaarder werd.
Nu leven wij in een bijzondere tijd met het virus CORONA. Iedereen zou nu extra op zijn of haar gezondheid moeten letten, maar JIJ als niet fitte vrouw al helemaal!
Zorg er dus voor dat jij jouw weerbaarheid vergroot. Verhoog jouw weerstand en energie level en je beschermt jezelf zo extra tegen o.a. virussen.

Dit ben ik!

Mijn naam is Barbera Hendriksen en ik heb dit mooie Healthy Reborn programma voor jou ontworpen, omdat ik er van overtuigd ben dat we baas over ons eigen lijf kunnen gaan worden. Dit door ons zelfgenezende vermogen weer te activeren. Zo kan je weer fit en blij door het leven gaan.

Ik heb in de afgelopen jaren weer zoveel energie gekregen dat ik zelfs weer ben gaan studeren en daarna mijn eigen praktijk heb opgezet. Dat had je mij 10 jaar terug eens moeten vragen. Ik had je hard uitgelachen om het feit dat ik überhaupt nog aan het werk zou komen…

Doordat ik aanspraak heb gemaakt op mijn zelfgenezende vermogen sta ik fitter, blijer, slanker en ook vooral pijnloos in het leven. Ik neem je even mee naar een aantal jaren terug, mijn dieptepunt! Ik had 24/7 stevige hoofdpijn en anders was het wel een migraine. Daarnaast was ik zo extreem vermoeid dat ik de diagnose CVS/ME kreeg. Naast de pijn in mijn hoofd had ik ook last van een continue spierpijn. Met name in de nek. Deze stond zo straks dat geen enkele therapeut het kon laten ontspannen. Verder was het ook mijn darmenstelsel die niet altijd 100% goed functioneerde. Mijn buik was opgezet, vaak kramp en dunnere ontlasting. Verder transpireerde ik extreem, had geen goede nachtrust meer, ging mijzelf overeten, kon weinig leuke dingen meer ondernemen, sociale contacten werden minder en neigde naar een burn-out. Dit is helaas nog maar een greep uit de waslijst aan klachten, maar geven al wel een goed beeld hoe zwak ik eigenlijk was. Totaal uitgeput, opgebrand en volledig in standje OVERLEVEN. Ik weet hoe jij je voelt, omdat dit alles ook mij is overkomen. Daarom ben ik voor jou de juiste persoon om hier verandering in aan te brengen.

Ik wil vrouwen helpen zich weer energieker te gaan voelen. Als natuurvoedingsdeskundige help ik ze door ze te leren hoe ze voeding juist kunnen inzetten. Dit alles zonder dat ze hoeven in te leveren op het blijven genieten van eten. Want blijven genieten van eten is bij mij een must! En je wilt natuurlijk ook blijvend resultaat. Samen met mij pakt de vrouw haar gezondheid en levensstijl aan voor de rest van haar leven. Daar krijgt zij geen spijt van!

Wat kan je verwachten van het programma Healthy Reborn?

 • 2 persoonlijke 1 op 1 coachsessies
 • Duidelijk stappenplan om direct aan de slag te gaan voor een switch naar een gezonder leven
 • Ervaring dat je met volwaardige voeding snel meer energie kan hebben
 • Een mooie stok achter de deur om nu daadwerkelijk te gaan starten om goed voor jezelf te gaan zorgen
 • Geen honger gevoel en toepasbaar is in een werk- en gezinsleven
 • Binnen 8 weken meer energie en minder of zelf geen lichamelijke ongemakken
 • Direct toegang en te volgen op eigen tempo

Dit komt zoal aan bod

 • Drinken; essentieel voor iedereen die fit en klachtenvrij wil worden
 • Bewustwording; wees er van bewust dat wanneer jij fit en klachtenvrij wilt worden er een bewustwording voor nodig is
 • Afvalstoffen; deze geven verschillende klachten
 • Supermarkt; ik ga jou verbluffende ontdekkingen geven over verschillende producten uit de supermarkt
 • Brood; is dit nu juist wel of geen gezonde keuze
 • De werkvloer; hoe lastig kan deze plek zijn als je bewuste keuzes wilt maken
 • Help, mijn gezin: Wanneer jij de keuze hebt gemaakt om bewuster en gezonder te gaan leven betekend dat je hier naar te bent gegroeid. Vaak wekt dat in de eerste jaren weerstand op binnen het gezin
 • Gezond feesten; Op een feestje niet meer mogen genieten van iets ongezonds? Als het aan mij ligt zeker niet
 • Je huid mag er ook zijn; Naast dat je gezondheid van binnen uit ondersteunen belangrijk is is dat ook voor de buitenkant
 • Ziek zijn; Het klinkt misschien gek, maar zo af en toe een keer ziek zijn is juist gezond
 • Probiotisch genieten; een feestje voor onze darmflora. Het doet jouw gezondheid enorm veel goed
 • Lekker uit eten; Hoe kan je dan toch lekker uit eten gaan, genieten en niet het gevoel hebben dan je beperkt wordt. 
 • Nieuwe verhelderde inzichten die jij kan integreren in jouw dagelijkse leven
 • Clean-up: Ik jou helpen om weer grip op jouw gezondheid te krijgen. Dit doen we o.a door de bovengenoemde punten, maar ook door een milde clean-up te volgen op basis van volwaardige voeding zonder honger gevoel. Hiermee triggeren we het lichaam om afvalstoffen los te laten en te elimineren. Dit gaat jou enorm boosten

Wat als...

 • je blij uit bed kan komen zonder een zwaar vermoeid gevoel?
 • je aan het einde van de dag nog puf over hebt om te sporten of iets anders leuks te gaan doen?
 • je meer leuke tijd aan jezelf, kan besteden en/of aan je partner en vriend(in)en?
 • je voldoende kilo’s kan verliezen zodat je andere klachten vanzelf verdwijnen?
 • je geen pijn meer in je lijf voelt?
 • je geen hoofdpijn meer hebt?
 • je geen last meer hebt van je buik en darmen?
 • je een betere gezondheid bezit en je kan doen wat jij leuk vindt?
 • je NOOIT meer opzoek hoeft naar dat geen wat jou fit, slank en happy zal maken?

Ik weet hoe mijn klanten denken

Je denkt nu vast en zeker: “Ja, maar ik heb alles al geprobeerd en dit klinkt te mooi om waar te zijn”. Of misschien denk je: ”ja nu heb ik er geen tijd voor of andere dingen binnen het gezin gaan voor”. Weet en begrijp heel goed dat van afstel uitstel komt en jouw klachten mogelijk kunnen verergeren en kunnen doorgroeien naar ernstigere chronische aandoeningen. Wees goed voor jezelf, bescherm jezelf en neem je eigen verantwoording hier in. Nu kan het nog! Ik geloof dat het lichaam in de meeste gevallen in staat is het zelfgenezende vermogen weer te activeren als het maar op de juiste manier wordt aangepakt.

Je kunt al met 5 minuten starten om die fittere vrouw te gaan worden

Bonussen

✴ Tijdelijk €100.- korting

✴ Tijdelijk 2 gratis online coachcall’s via Teams twv €120.-

✴ Gratis mailondersteuning.
Je staat er niet alleen voor twv €125.-

✴ Ebook ‘Klaar met diëten’.
Een weekmenu welke vol staat met heerlijke uitgeschreven recepten twv €12.95

✴ Ebook Bewust BBQ-en (ook ideaal voor de qourmet).
Ontdek heerlijke en makkelijke recepten om gezond te
genieten twv €9.95

Totale waarde: €643.95

Start nu voor geen €643.95, maar..

tijdelijk vanaf slechts €142.-

Enkele ervaringen van andere klanten

Persoonlijke mailondersteuning

Je hebt de mogelijkheid om GRATIS mailondersteuning te gebruiken op momenten dat je vast loopt.
Op werkdagen (ma, di, do, vrij) zal ik binnen 24 uur reageren op jouw bericht.
Dit zorgt er voor dat jij niet vast loopt in jouw proces en snel door kan gaan zonder vragen of twijfels

Termijnbetaling

voor 3 maanden
€ 142 per maand
 • Online begeleiding dmv 2 call’s
 • Programma met 28 modules
 • Gratis mailsupport t.w.v. € 125
 • 12 maanden lang toegang tot de online leeromgeving

Je kunt binnen 5 min. starten

Directe betaling

één keer
€ 397 eenmalig
 • Tijdelijk €100.- extra korting
 • Tijdelijk gratis 2 coachsessies
 • Programma met 28 modules
 • Gratis mailsupport t.w.v. € 125
 • 12 maanden lang toegang tot de online leeromgeving

Je kunt binnen 5 min. starten

Het is het waard

Ik help jou jouw leven weer terug te krijgen door jouw kennis te vergroten en te helpen aan een lichaam wat weer kan gaan functioneren zoals het hoort
Word weer gelukkig, fit en slank!

 

Stop met aanmodderen en losse flodders schieten!

Het kost jou enkel de investering van slechts €397.-
voor dit programma wat een waarde heeft van ruim €600 euro (!!)

Wat houdt het programma concreet in?

Het is een combinatie van zowel je kennis vergroten als het ontlasten en ondersteunen van jouw lichaam.
Het ontlasten gaat dmv de Bewust Beter methode: de clean-up.
Zo kan je op de juiste manier een kickstart maken naar die fittere versie van jezelf.

Je kan gebruik maken van de mailondersteuning en je hebt recht op 2 videocall’s voor persoonlijke begeleiding en support.

Moet ik direct starten na mijn aanmelding?

Nee, je mag starten wanneer het jou uitkomt. Let wel dat je niet te ver uitstelt, want van uitstel komt….

Hoelang duurt het programma?

Het is een maand programma, maar je mag het programma ook op je eigen tempo volgen.

Wat is het verschil tussen het Healthy Reborn en het fit-traject?

Het Healthy Reborn programma is een kickstart naar een fittere versie van jezelf. Vele vrouwen hebben genoeg aan dit basic coachings programma. Het bevat naast emailsupport 2 maal contact via online call’s. Bij het Healthy Reborn programma wordt vooral gebruik gemaakt van de basis. Wanneer de persoon meer nodig heeft kan ze als vervolgstap doorstromen naar het fit-traject. Het fit-traject is een zorgvuldig en persoonlijk traject en hier wordt echt naar de wortel van het probleem gekeken. Aan de hand hiervan werken we toe aan herstel en leer jij hoe je een levensstijl kan creëren wat passend is bij jou en ook voor de rest van je leven met plezier is vol te houden.
Het fit-traject duurt 12 weken lang en hier is intensief persoonlijk contact en begeleiding.

Ik ben bang dat het mijn investering niet waard is.

Een goede vraag die ik mij kan voorstellen. Bedenk wel dat als je niets doet of terugkijkt op wat je allemaal al wel geprobeerd hebt, je zo ook niet verder komt. Je blijft in een vicieuze cirkel zitten. Al die honderden voorgaande vrouwen hebben allemaal de positieve effecten mogen opmerken en dat heeft ze veel goeds gebracht.
Er werd ook vaak gezegd: ‘ik koop deze maand wel een kledingstuk minder’ of ‘ik ga een keer niet buiten de deur lunchen en borrelen’. Het is deze investering zeker waard als je ziet hoe jouw leven ten positieve kan veranderen.

Ik ben bang dat het niet toe te passen is in mijn gezin en/of werk.

Wanneer is iets echt niet toe te passen in een gezin? En hoe was dat met al die andere dieet pogingen die je hebt geprobeerd? Het Healthy Reborn programma is zeker geschikt om toe te passen terwijl je gezin blijft draaien. Maar ook op de werkvloer is het goed te doen. Verwacht geen grote opdrachten, moeilijke extra gerechten of andere lastige situaties.

Ik wil wel, maar twijfel nog.

Goed dat je een stap wilt maken naar een betere gezondheid. Schrijf voor jezelf de nadelen van een betere gezondheid op en daarna de voordelen. Is je twijfel er dan nog? Bedenk verder dat je niet op een crash of ander pittig dieet wordt gezet, maar dat het een maand lang je kennis vergroten is en we 2/3 deel van dit programma gaan werken aan een opgeschoond lichaam met normaal en voedzaam eten. Geen hongergevoel tussendoor.

Wat als ik de smaak te pakken heb na dit programma?

Wanneer jij de smaak te pakken hebt en nog veel meer wilt ontdekken dan plan ik graag een gratis fit-gesprek met je in. Samen kunnen we bekijken welke vervolgstap passend is bij jou en de situatie

Ik ben zwanger/geef borstvoeding, kan ik dan meedoen?

Ben je zwanger of geef je borstvoeding dan kan je niet mee doen met het Healthy Reborn programma in verband met het loskomen van afvalstoffen.

Je kunt binnen 5 minuten starten

LET OP!

Ben je zwanger of zogende dan kan je niet mee doen met het Healthy Reborn programma in verband met het loskomen van afvalstoffen