Gezondheid en koolhydraten

Waarom zou je op jouw koolhydraten willen letten? Aller eerst omdat wij te veel koolhydraten op de dag binnen krijgen. Ten tweede omdat te veel aan slechte koolhydraten ons moe en ziek maken. Ten derde omdat bij het mijden van de slechte koolhydraten je het lichaam de kans geeft om het zelf genezende vermogen weer te activeren.

Waarom deze cursus?

Ik heb de cursus ontworpen, omdat ik veel mensen zie die ooit begonnen zijn met een koolhydraatbeperkt/arm dieet en zonder dat zij het weten erg ongezond bezig zijn. En dat terwijl deze groep mensen juist hun gezondheid wil verbeteren. Ook krijg ik regelmatig de vraag hoe je het beste kh beperkt kan eten.. Wat mag je nu wel en niet eten? Waar moet je op letten? Wanneer doe je het gezond? Is het wel zo gezond als men beweerd? Voor wie is het dieet geschikt? Allemaal voorbeeld vragen die ik via deze mini cursus graag aanbod laat komen.

BESTEL HIER JOUW CURSUS  HOE EET IK GEZOND KOOLHYDRAAT BEPERKT

Je ontvangt de mini digitale cursus direct in jouw mailbox!

Gezondheid voor iedereen betaal- en haalbaar

Omdat ik het erg belangrijk vind dat gezondheid voor iedereen betaalbaar moet zijn heb ik de kosten voor deze mini cursus zo laag mogelijk gehouden. Op deze manier is het betaalbaar voor iedereen en beschikt ook iedereen over de basiskennis van gezond koolhydraat beperkt eten. Zo is het haalbaar voor een ieder om aan de slag te kunnen met zijn of haar gezondheid.

ONTVANG ALS BONUS

Heb jij deze mini digitale cursus doorgelezen dan vind jij op het einde nog een aantal recepten en gezondheidstips. Ik vind het erg belangrijk dat je meteen goed aan de slag kan gaan. Vandaar dat ik deze GRATIS extra’s heb toegevoegd aan de cursus.

Kosten

Voor slechts €10.- ben jij in bezit van deze geweldige cursus incl. recepten en gezondheidstips.

Prijs is ex btw

Pak deze kans!